Vannpolering av motordeler

Nå kan vi vannpolere delene dine, så blir motorsykkelen din blank, ren og fin. Vannpolering av aluminium er en metode for å fjerne smuss, rust og andre urenheter fra aluminiumsoverflater. Det er en miljøvennlig og effektiv metode for å opprettholde overflater og gi dem et nytt og blankt utseende.

En av de største fordelene ved vannpolering er at det er svært skånsomt mot overflaten. Det bruker bare høytrykkvann og små glasskuler, i motsetning til metoder som sliping eller sandblåsing som kan skade overflaten. Dette gjør vannpolering ideell for å bevare det originale utseendet, samt å forlenge levetiden.

Vannpolering er også effektivt for å fjerne hardnakket smuss og rustflekker som kan være vanskelige å fjerne med andre metoder. Høytrykkvannet er i stand til å skylle bort smuss og rust som har bygget seg opp over tid, og etterlater overflaten ren og glatt.

Ta kontakt, så finner vi ut hva slags behov du har. Vi hjelper deg med det meste.

SPECTRO PLATINUM FULL SYNTHETIC SAE 20W50 MOTOR OIL

SKU: 745063
Opprinnelig pris var: kr 343.Nåværende pris er: kr 289.

MCS, 20W50 FULL SYNTHETIC MOTOR OIL. 1 LITER BOTTLE

SKU: 904504
Opprinnelig pris var: kr 204.Nåværende pris er: kr 165.

SPECTRO HEAVY DUTY SAE 20W50

SKU: 235210
Opprinnelig pris var: kr 209.Nåværende pris er: kr 169.

The Gremlin Bell – Bjelle

SKU: 042
Opprinnelig pris var: kr 276.Nåværende pris er: kr 189.

K&N Luftfilter rens

SKU: 517268
Opprinnelig pris var: kr 208.Nåværende pris er: kr 179.

HD Mechanic er et godkjent Harley Davidson verksted i Oslo. Vi utfører service på alle MC Ducati, Suzuki, Honda, Buell, Indian Vespa etc

Kom innom eller ring oss. I butikken vår finner du olje, deler og annet du trenger. Vi skaffer det meste, så spør om du ikke finner det du leter etter.