Vannpolering av motordeler

Nå kan vi vannpolere delene dine, så blir motorsykkelen din blank, ren og fin. Vannpolering av aluminium er en metode for å fjerne smuss, rust og andre urenheter fra aluminiumsoverflater. Det er en miljøvennlig og effektiv metode for å opprettholde overflater og gi dem et nytt og blankt utseende.

En av de største fordelene ved vannpolering er at det er svært skånsomt mot overflaten. Det bruker bare høytrykkvann og små glasskuler, i motsetning til metoder som sliping eller sandblåsing som kan skade overflaten. Dette gjør vannpolering ideell for å bevare det originale utseendet, samt å forlenge levetiden.

Vannpolering er også effektivt for å fjerne hardnakket smuss og rustflekker som kan være vanskelige å fjerne med andre metoder. Høytrykkvannet er i stand til å skylle bort smuss og rust som har bygget seg opp over tid, og etterlater overflaten ren og glatt.

Ta kontakt, så finner vi ut hva slags behov du har. Vi hjelper deg med det meste.

HD Mechanic er et godkjent Harley Davidson verksted i Oslo. Vi utfører service på alle MC Ducati, Suzuki, Honda, Buell, Indian Vespa etc

Kom innom eller ring oss. I butikken vår finner du olje, deler og annet du trenger. Vi skaffer det meste, så spør om du ikke finner det du leter etter.